+36 70 371 6907 | +36 30 635 5022 info@tilea.hu
English language
Nemzetközi adótanácsadás - Nemzetközi könyvelés - Nemzetközi bérszámfejtés - Transzferár dokumentáció

ADÓTANÁCSADÁS ÁRAK

VALÓDI MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLUNK!

Adótanácsadási, Könyvelési, és Bérszámfejtési árak!

Áraink

Biztosan hallotta már, hogy soha nem az számít, hogy mekkora összeget adunk ki, hanem az, hogy azt mire adjuk ki. Ellenben, ha már fizetnünk kell valamiért, akkor érdemes professzionális szakembert választani. A valódi szakértelem alkalmazása ugyanis mindig, minden körülmények között kifizetődő. Áraink mind hazai, mind pedig nemzetközi viszonylatban rendkívül versenyképesek. Az általunk alkalmazott díjazás kiegészülve azzal a széleskörű, nemzetközi gyakorlati tapasztalattal, amivel rendelkezünk, egyedi ár-érték arányt képvisel. Erre talán a legjobb bizonyíték az a több száz elégedett hazai és nemzetközi magánszemély és nagyvállalat, akik számára mi biztosíthattuk a megfelelő szakmai hátteret.

Vállalatunk a Magyarországon elérhető legmagasabb és legerősebb szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik, ami kétségtelenül elengedhetetlen feltétele egy komoly szakmai együttműködésnek. Azonban mind eljárásjogi, mind pedig tapasztalati szempontból ki kell hangsúlyoznunk, hogy a legnagyobb biztonságot mindig a megfelelő szakértelem biztosítja valamennyi fél számára.

Amennyiben kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban vagy egy konkrét adózási kihívásra keresi a megnyugtató megoldást, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 30 635 5022 vagy +36 70 371 6907 telefonszámon, vagy az info@tilea.hu e-mail címen vagy az itt található formulát kitöltve és 24 órán belül ajánlatot küldünk Önnek.

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

Üdvözlettel:

Kneitner Lea adószakértő
Kneitner Lea aláírás
Kneitner Lea
okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő

Adótanácsadási, könyvelései és bérszámfejtési árak

Forduljon hozzánk már ma!

4 + 11 =

Adótanácsadás árak

Mivel nincs két egyforma adótanácsadási eset, ezért adótanácsadási szolgáltatásainkat minden esetben egyedi díjazás mellett végezzük. A szolgáltatás ára jellemzően óradíj alapon kerül meghatározásra, de nagyobb horderejű adóügyek esetén gyakran alkalmazunk fix díjazást. A díj mértéke mindig a ráfordított időmennyiséget, az adóügy komplexitását, illetve a felelősségvállalás mértékét szem előtt tartva kerül kialakításra.

Adótanácsadási szolgáltatásunk mindig egy személyes vagy egy online egyeztetésből áll, amelyet egy írásbeli szakmai állásfoglalás követ. A szakmai állásfoglalás tartalmazza az Ön adószakmai kérdésének teljes adójogi hátterét és gyakorlati megoldását, amelyet Ön bármikor képes – akár önállóan is – alkalmazni.

Könyvelés árak

Könyvelési szolgáltatást elsősorban olyan vállalatoknak végzünk, ahol tömegesen fordulnak elő összetett nemzetközi gazdasági események, amelyek megkövetelik egy professzionális adózási és számviteli szakember jelenlétét. Könyvelési szolgáltatásunk díja nagy mértékben függ a könyvelési tételek számától, a vállalat által végzett üzleti tevékenységek összetettségétől, illetve az azokhoz kapcsolódó felelősségvállalás mértékétől.

Könyvelési árajánlat készítéséhez a következő adatokra van szükségünk:

 • Cég neve
 • Cég adószáma
 • Bejövő-kimenő számlák száma
 • Bankszámla-tranzakciók száma
 • Speciális riportok, igény szerint
 • NAV törzsadat
 • Adófolyószámla kivonat

Bérszámfejtés árak

Bérszámfejtést szinte kizárólag külföldi vállalatok magyarországi tevékenységéhez vagy magyar vállalatok külföldi tevékenységéhez kapcsolódó foglalkoztatás esetén, illetve nemzetközi munkaerő-kölcsönzéshez kapcsolódóan végzünk. Minden ügyfelünknek a jövedelemszerkezet összetettségétől függően egyedi árajánlatot készítünk.

Bérszámfejtési árajánlat készítéséhez az alábbi adatokra van szükségünk:

 • Jövedelem típusok
 • Bruttó jövedelem
 • Munkaszerződés
 • Munkavégzés országai
 • Bérjegyzék nyelve