+36 70 371 6907 | +36 30 635 5022 info@tilea.hu
English language
Nemzetközi adótanácsadás - Nemzetközi könyvelés - Nemzetközi bérszámfejtés - Transzferár dokumentáció

KNEITNER LEA - IGAZSÁGÜGYI ADÓSZAKÉRTŐ

OKLEVELES NEMZETKÖZI ÉS IGAZSÁGÜGYI ADÓSZAKÉRTŐ

SZAKÉRTELEM

NEMZETKÖZI ADÓSZAKÉRTŐ VÁLLALATUNK

ÉS
KNEITNER LEA
okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő

Kneitner Lea - okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő

LOGO INTRO

Kneitner Lea, okleveles és igazságügyi adószakértő

Üdvözlöm weboldalunkon!
Kneitner Lea vagyok, okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő, valamint könyvvizsgáló jelölt. Angolul folyékonyan, németül pedig anyanyelvi szinten beszélek. Több, mint tíz éve foglalkozom elsősorban nemzetközi adótanácsadással és transzferár dokumentációk készítésével, de emellett professzionális könyvelő és bérszámfejtő is vagyok. A mindennapi munkámat kiegészítve rendszeresen publikálok neves szakmai lapokban és havi szinten több előadást tartok a legkülönbözőbb számviteli és adózási témákkal kapcsolatban. Kiemelt jelentőséget tulajdonítok annak a hozzáállásnak, hogy minden rám bízott feladatot a mai napig személyesen látok el. Ennek a kemény és sokrétű munkavégzésnek köszönhetően, olyan szakmai ismeretre és gyakorlatra tettem szert, amivel csak nagyon kevesen rendelkeznek.

Nemzetközi adószakértő vállalatunk

Vállalkozásommal – a TILEA Tanácsadó Kft.-vel – az általam rendkívül fontosnak tartott szakmai szemléletet képviselem. Hisszük és valljuk, hogy valódi értéket mind egyéni, mind pedig társadalmi szinten kizárólag olyan örök érvényű értékek teremtenek, mint a céltudatos és alázatos munkavégzés, a szakmai elhivatottság, az ügyfelek iránti elkötelezettség és a legmagasabb szakmai tudásra és minőségre való törekvés.

Szolgáltatásaink a legmagasabb szakmai színvonalat képviselik. Legfőbb célunk, hogy tevékenységünk során a szakértelem és a minőség kompromisszumok nélkül valósuljon meg, ezért nálunk minden feladatot professzionális szakember lát el. Szolgáltatásaink elsősorban azokra a nemzetközi környezetben előforduló adózási és számviteli kihívásokra jelentenek megoldást, amelyek a legmagasabb szakmai hozzáértést és a legnagyobb hozzáadott értékű munkát igénylik. A hazai és nemzetközi  vállalatoknak mindez valódi, támogató és gyakorlatban alkalmazható egyedi megoldást jelent. Mindenképpen ki kell hangsúlyoznom, hogy mi nem az általánosan megszokott sztenderdizált, hanem valódi szakértői munkát végzünk, ezért azoknak a vállalatoknak és magánszemélyeknek is gyors és precíz megoldást tudunk nyújtani, akik már régóta nem találják a megfelelő választ a számviteli és adózási kérdéseikre. Örömmel tölt el bennünket, hogy ügyfeleink ajánlásainak köszönhetően Amerikától egészen Ausztráliáig kapunk megkereséseket nemzetközi adójogi ügyintézéseket illetően.

Kimagasló szakértelmünk talán legfőbb bizonyítéka, hogy a szakmai szempontból leginkább elismert kiadókkal, konferencia- és oktatásszervezőkkel dolgozunk együtt szakcikkek, szakkönyvek, szakmai konferenciák, valamint adózási és számviteli szoftverek készítésén.

Kérem ismerkedjen meg vállalatunkkal és szolgáltatásainkkal, látogasson el facebook oldalunkra és ismerje meg azt a nemzetközi szakértői munkát, amit azért fejlesztünk lelkiismeretesen minden nap, hogy a nemzetközi környezetben tevékenykedő vállalatoknak és magánszemélyeknek olyan szakértői útmutatással tudjunk szolgálni, amely a leghatékonyabb választ tudja adni mind a hazai, mind pedig a nemzetközi adózási és számviteli kihívásokra.

Üdvözlettel:
Kneitner Lea
okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő

SZAKMAI FILOZÓFIA

Vállalkozásunk tevékenységének legkisebb hányadát a könyvelés és bérszámfejtés teszi ki, de a szakmai logika sorrendje mégis megköveteli, hogy a felsorolást ezzel kezdjük. Legyél bár könyvelő, adószakértő, könyvvizsgáló vagy transzferár specialista, a jó szakemberrel szemben alapvető követelmény, hogy kimagasló számviteli ismeretekkel rendelkezzen, ez egyszerűen megkerülhetetlen. Az utóbbi időben a könyvelés messze nem kapja meg azt a megbecsülést, amit ez a terület valójában megérdemelne. Pedig a könyvelés nagy szakértelmet igénylő, komoly, kemény munka. Egy felelős cégvezető pontosan tudja, hogy egy kiváló könyvelő kincset ér.

Az okleveles adószakértői tevékenység vállalkozásunk egyik fő szolgáltatása. Egy valódi adószakértő az ott kezdődik, hogy kiváló könyvelő és bérszámfejtő is egy személyben. Messze nem mindegy viszont, hogy valaki adótanácsadó, adószakértő vagy okleveles adószakértő. A különbség általában több, mint árnyalt. Egy kiváló okleveles adószakértő kimagasló és naprakész adójogi és gazdasági jártassággal rendelkezik, mely kiegészül legalább 2-3 idegennyelv tárgyalási szintű ismeretével. Egy felelős cégvezető pontosan tudja, hogy ha egy kiváló könyvelő kincset ér, akkor egy kiváló okleveles adószakértő felbecsülhetetlen érték.

A transzferár dokumentáció készítés vállalkozásunk másik fő szolgáltatása. A transzferár dokumentáció készítése egy rendkívül összetett folyamat, hiszen magába foglalja a társaság teljes számviteli és adózási rendszerének a feltérképezését, valamint a tranzakciókhoz kapcsolódó számlák és azok teljes háttér-dokumentációjának áttekintését, elemzését és transzferár dokumentációba történő beépítését. (Ide tartoznak: szerződések, kalkulációk, szállítólevelek, kapcsolt vállalatok transzferár dokumentációi, önköltség számítási dokumentációk és szabályzatok, költségfelosztási elszámolások, óraelszámolások, bérkalkulációk, árazásnál figyelembe vett paraméterek, piaci stratégia, licencek, védjegyek bejegyzésének igazolásai és költségei, gépek műszaki paraméterei, termékek paraméterei, gyártási folyamatok, és sorolni lehetne, hogy még mi minden tartozik ide.) Ebből nyilvánvalóan kitűnik, hogy kimagasló minőségű transzferár dokumentációt csak olyan szakember képes készíteni, aki kimagasló gazdasági, számviteli és adózási ismeretekkel rendelkezik.

Folyamatosan fejlesztett szakmai tudásunkat és tapasztalatainkat hazai és nemzetközi kiadványokon és előadásokon keresztül nap mint nap megosztjuk, bízva abban, hogy ezzel sok szakember és a szakma iránt érdeklődő munkáját segítjük. Ezt a fajta szakmai megjelenést sokkal többre becsüljük, mint bármilyen reklámot.

ETIKUS ÜZLETI MAGATARTÁS

MINDEN ESETBEN AZ ÜGYFÉL ÉRDEKEIT TARTJUK SZEM ELŐTT ÉS EZ SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM SÉRÜLHET!

VALAMENNYI RÁNK BÍZOTT FELADATRA VONATKOZÓAN A LEGMAGASABB SZAKMAI SZÍNVONALRA TÖREKSZÜNK!

TEVÉKENYSÉGÜNKKEL ARÁNYOS FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSSAL RENDELKEZÜNK ÉS A MUNKÁNKÉRT FELELŐSSÉGET VÁLLALUNK!

AZ ÁLTALUNK ÁTADOTT MUNKA MINDEN ESETBEN A SAJÁT TELJESÍTMÉNYÜNKET TAKARJA!

RENDELKEZÜNK MINDAZZAL A SZAKMAI VÉGZETTSÉGGEL, TAPASZTALATTAL ÉS SZAKMAI FELTÉTELLEL, AMI AZ ÁLTALUNK VÁLLALT FELADATOK ELLÁTÁSÁHOZ SZÜKSÉGESEK!